English

Contact

Routebeschrijving

Het kantoor is gelegen op de vierde etage van het pand Schouwburgplein 30-34 in Rotterdam. Het gebouw maakt deel uit van het Schouwburgcomplex en ligt middenin het culturele centrum van de stad. Het kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto (eigen parkeergarage onder het gebouw).

Vanuit de richting Dordrecht/Breda:

Kies op de A16 de rechterbaan (volg Kralingen/Rotterdam Centrum). Rij over de Van Brienenoordbrug, eerste afslag (Rotterdam Centrum). Aan het einde van de afslag op de rotonde linksaf richting centrum, de Maasboulevard op. Rechtdoor (langs de Boompjes). Bij Hotel Inntel (aan uw rechterhand) gaat u rechtsaf de Schiedamsedijk op. Volg deze tot aan de kruising Coolsingel/ Westblaak. Ga op deze kruising naar links de Westblaak op. Neem de eerste weg naar rechts, de Karel Doormanstraat. Komend vanaf de Westblaak slaat u aan het einde van de Karel Doormanstraat, linksaf het Schouwburgplein op. Deze volgt u tot het eind, daar gaat u wederom linksaf de Mauritsstraat in (niet rechtsaf de Schouwburgpleingarage in!) om vervolgens na 30 meter ter hoogte van huisnummer 3 wederom linksaf te slaan onze garage in.

Vanuit de richting Utrecht:

A20 richting Den Haag/ Hoek van Holland, afslag Rotterdam Centrum/ Schiebroek/ Hillegersberg. Bij einde afslag borden Centrum volgen (Schieweg/ Schiekade). U komt nu uit op het Hofplein. Het Hofplein rechtdoor oversteken. Op de Coolsingel bij het tweede verkeerslicht rechtsaf de Westblaak op. De eerste weg rechtsaf, Karel Doormanstraat. Komend vanaf de Westblaak slaat u aan het einde van de Karel Doormanstraat, linksaf het Schouwburgplein op. Deze volgt u tot het eind, daar gaat u wederom linksaf de Mauritsstraat in (niet rechtsaf de Schouwburgpleingarage in!) om vervolgens na 30 meter ter hoogte van huisnummer 3 wederom linksaf te slaan onze garage in.

Vanuit de richting Amsterdam en Den Haag:

A13 richting Rotterdam, A20 richting Dordrecht/Utrecht (ring Oost), afslag Rotterdam Centrum/Schiebroek/ Hillegersberg. Bij einde afslag borden richting Centrum volgen (Schieweg/ Schiekade). Het Hofplein rechtdoorgaand oversteken. Op de Coolsingel bij het tweede verkeerslicht rechtsaf de Westblaak op. De eerste weg rechtsaf, Karel Doormanstraat. Komend vanaf de Westblaak slaat u aan het einde van de Karel Doormanstraat, linksaf het Schouwburgplein op. Deze volgt u tot het eind, daar gaat u wederom linksaf de Mauritsstraat in (niet rechtsaf de Schouwburgpleingarage in!) om vervolgens na 30 meter ter hoogte van huisnummer 3 wederom linksaf te slaan onze garage in.

Vanaf station Rotterdam CS:

U steekt het stationsplein over en gaat links het Weena op. Na ongeveer honderd meter slaat u rechtsaf de Karel Doormanstraat in. U steekt het Schouwburgplein over. Ons kantoor bevindt zich aan de overzijde van het plein.